Lankakaapin toimitusehdot


Yritys

Kettu Knits tmi/Lankakaappi
Karhunkatu 17
48600 Kotka

lankakaappi@gmail.com
www.lankakaappi.fi
2303284-9

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden tiedot ja hinnat ovat sivulla esillä. Olemme pyrkineet kuvaamaan tuotteen mahdollisimman tarkasti, vastaamme kuitenkin lisäkysymyksiin mielellämme. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24% tai 10%. Tilaamisen yhteydessä sitoudut toimitusehtoihin jotka pätevät kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Verkkokaupan maksupalveluna toimii myös PayPal.

Mikäli haet tuotteen puodilta, voit maksaa myös käteisellä tai kortilla.

Toimitusmaksut

Toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan:

Postin pakettiautomaatti 6,90 €.

Postipaketti Postin noutopisteeseen 6,90 €.

Matkahuolto 6,90 €.

Puodilta haettuna 0 €.

Ilmainen toimitus Suomessa yli 100 € tilauksille.

Toimitukset

Tilaukset postitetaan normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.
Toimituksen yhteydessä saat sähköisen kuitin sähköpostiisi. Jos haluatte paperisen kuitin, lisää viesti tilauksen kommenttikenttään.

Toimitusaika on 1-5 työpäivää riipuen kuljetusyrityksestä ja sijainnistasi.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton (myyntikuntoinen). Olethan meihin yhteydessä ennen palautusta.

Palautettavan tuotteen toimittamisesta koituvat toimituskulut ovat asiakkaan vastuulla.

Palautusoikeus ei pääsääntöisesti koske tilausvärjättyjä lankoja, tuotepaketteja ja painettuja tuotteita (lehtiä tai kirjoja). Neulepuikkoja palauttaessa puikkojen tulee olla avaamattomat ja käyttöönottamattomat.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Tuotevirheet

Saadessasi vioittuneen/virheellisen tuotteen, olethan meihin yhteydessä. Teemme kaikkemme virheen korjaamiseksi mahdollisimman nopeasti.