Loppu

Kontrasti – Meiju K-P

29,95 

Alin hinta 30 päivää ennen alennusta: 39,95 

Loppu

Tuotetunnus (SKU): LN301012 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä on kirjan suomenkielinen versio.

MEIJU K-P – Kontrasti: Neulottuja pintoja

Ne ovat täynnä kauniita pitsejä, näyttäviä palmikoita ja viimeisteltyjä yksityiskohtia – mutta silti mukavia neuloa. Meiju K-P:n neuleohjeissa yhdistyvät toisiinsa tekninen taidokkuus ja neulottavuus.

Meijun kirja Kontrasti: Neulottuja pintoja sisältää 22 neuleohjetta, joiden joukossa on niin paitoja, villatakkeja, huiveja kuin pipojakin.
Neuleiden tyyli on pehmeä, herkkä ja naisellinen. Ohjeet on kirjoitettu yksityiskohtaisiksi niin, että niitä on neulojan helppo seurata.

Meiju K-P on kansainvälisesti tunnettu suomalainen neulesuunnittelija, joka alkoi jo teini-ikäisenä laatia omia neuleohjeitaan. Myöhemmin neulesuunnittelusta tuli hänelle vakituinen harrastus ja sivutoiminen ammatti.

Kontrasti: Neulottuja pintoja on Meijun esikoiskirja, ja hän toivoo sen tarjoavan ahaa-elämyksiä sekä aloitteleville että edistyneille neulojille. Meiju asuu Helsingissä miehensä ja kolmen poikansa kanssa.

280 sivua
22 neulemallia (9 neulepaitaa, 5 neuletakkia, 1 poncho, 4 huiviohjetta, 3 pipo-ohjetta), lisäksi neuleohjeet tarjoavat runsaasti variaatiomahdollisuuksia

neuleohjeet sisältävät sekä kaaviot että kirjoitetut ohjeet
kovakantinen
kieli: suomi (saatavilla myös englanninkielisenä)
paino: noin 1300 g

205 x 270 x 27 mm
ISBN: 978-952-7468-12-8
painettu Latviassa
ei sisällä digitaalista koodia.