Strands Of Joy – Anna Johanna

32,90 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LN301006 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä on kirjan englanninkielinen versio.

Strands of Joy sisältää 20 modernia kirjoneuleohjetta. Mukana on paitoja ja takkeja sekä mekko, pipo ja lasten kaarrokepaita. Mallit neulotaan saumattomasti yhtenä kappaleena ylhäältä alas. Ota puikoille huoleton kahden värin pusero tai aloita takki, joka vaatii vähän enemmän keskittymistä. Kauniit, luonnonläheiset valokuvat rytmittävät tätä ainutlaatuista teosta.

Anna Johanna on kansainvälinen neulesuunnittelija, joka asuu Jyväskylän liepeillä Muuramessa. Hänen malleistaan löytyy usein ripaus romantiikkaa, ja niistä heijastuvat rakkaus yksityiskohtiin, erilaisiin neulepintoihin ja väreihin. Tilastotieteiden tohtorina Anna Johanna taitaa erityisesti kokojen ja istuvuuden salat. Vuodesta 2020 päätoimisena neulesuunnittelijana työskennelleen taiturin ohjeita on nähty muun muassa Laine-lehden kannessa ja Taito-lehden sivuilla. Strands of Joy on hänen ensimmäinen kirjansa.

  • 176 sivua

  • 20 kirjoneuleohjetta (10 paitaa, 7 takkia, 1 mekko, 1 pipo, 1 lasten paita)

  • kovakantinen

  • paino: noin 900 g

  • ei sisällä digitaalista latauskoodia.

Kaikki aikuisten paidat ja takit on sarjoitettu 9–12 kokoon ja suurin koko on sopiva vähintään 157 cm rinnanympärykselle. Selaa kirjan malleja Ravelryssa.

Painettu Latviassa.